Gästlägenhet

Gästlägenheten Kajutan

På Kungsgatan 25, (bottenvåningen), finns en lägenhet på 45 kvm, kallad Kajutan som kan användas som övernattningslägenhet för gäster till medlemmar i föreningen.

Utrustning

Lägenheten består av ett stort rum, ett litet pentry samt en toalett med dusch plus en mindre sovalkov med 2 sovplatser. I det större rummet finns en utfällbar 2-bäddssoffa, matbord med stolar samt sittgrupp, TV med chromecast och tillgång till WiFi. Pentryt innehåller micro, kylskåp och enkel köksutrustning. Sängkläder och handdukar ingår inte och den som hyr får själv ta med sig detta. Täcken och kuddar för sängplatserna förvaras i sänglådor i sovalkoven.

Uthyrning

Som medlem i föreningen kan du hyra lägenheten under max 7 dygn i följd och endast en period i taget.  Lägenheten är tillgänglig från kl. 12:00 ankomstdagen  till kl. 12:00 avresedagen.

Kostnad

200 kronor/dygn. Betalning sker vid avhämtning av nyckel. Du förväntas då också uppge gästens mobiltelefonnummer.

Städning

Du som hyr lägenheten är ansvarig för ev. skador på lägenhet och inventarier som inträffat under hyrestiden. Lägenheten ska även vara välstädad vid avflyttning.

Bokning 

Kontakta Garry Johansson, tel. 072-741 74 63 eller maila garry.johansson@comhem.se eller Marianne Cronvall, tel. 070-678 4454 , mail: marianne.cronvall@gmail.com

Observera att det i lägenheten finns ett separat låst arkivutrymme för föreningens handlingar,ritningar m.m. och högst ett par kvällar i månaden används lägenheten för föreningens styrelsemöten. Det kan förekomma, att styrelsemedlemmar behöver tillträde till arkivet även under tid när det är upptaget av gäster.