Gästlägenhet

Gästlägenheten Kajutan

På Kungsgatan 25, (bottenvåningen), finns en gästlägenhet på 45 kvm, kallad Kajutan. Denna får nyttjas, under ansvar av medlem i föreningen, för gästövernattning eller för  annat ändamål. Lägenheten får inte utnyttjas för kommersiellt bruk. Husdjur får inte medtas till lägenheten.

Utrustning

Lägenheten består av ett stort rum, ett litet pentry samt en toalett med dusch plus en mindre sovalkov med 2 sovplatser. I det större rummet finns en utfällbar 2-bäddssoffa, matbord med stolar samt sittgrupp, TV med chromecast och tillgång till WiFi. Pentryt innehåller micro, kylskåp och enkel köksutrustning. Sängkläder och handdukar ingår inte. Täcken och kuddar för sängplatserna förvaras i sänglådor i sovalkoven.

Uthyrning

Som medlem i föreningen kan du hyra lägenheten under max 7 dygn i följd och endast en period i taget.  Lägenheten är tillgänglig från kl. 12:00 ankomstdagen  till kl. 12:00 avresedagen.

Kostnad

200 kronor/dygn. Betalning sker via Swish avresedagen. Swishnummer: 1235390554 .

Städning

Du som hyr lägenheten är ansvarig för ev. skador på lägenhet och inventarier som inträffat under hyrestiden. Lägenheten ska även vara välstädad vid avflyttning.

Bokning och betalning 

Kontakta Marianne Cronvall, tel. 070-678 4454 , mail: marianne.cronvall@gmail.com

 

Observera att det i lägenheten finns ett separat låst arkivutrymme för föreningens handlingar,ritningar m.m. och högst ett par kvällar i månaden används lägenheten för föreningens styrelsemöten. Det kan förekomma, att styrelsemedlemmar behöver tillträde till arkivet även under tid när det är upptaget av gäster.